Pariplay Nambah Isi Gaming Reloaded, Terus US Expansion
toto

Pariplay Nambah Isi Gaming Reloaded, Terus US Expansion

Pariplay , platform distribusi konten lan anak perusahaan saka NeoGames SA nambahake Reloaded Gaming menyang program partner Ignite, sing bakal ngidini supplier nggunakake aggregator kanggo nggayuh pamirsa anyar ing pasar Amerika Utara. Pariplay uga wis fokus ing iGaming ing wilayah, ngarep-arep Hk Prize kanggo consolidate sawijining ngadeg.

Gaming Reloaded Dadi Latest Ignite Partner
produk Reloaded Gaming bakal kasedhiya liwat Fusion, lan padha nggawa host tema lan kesempatan kanggo pemain. Game sing dibangun kanggo nyakup sawetara lengkap pengalaman, saka tema kasual kanggo modern slot , lan akeh liyane nyengsemaken judhul dikembangaké dening studio lan saiki kasedhiya kanggo operator ing limang negara ngendi Pariplay lagi dilisensi kanggo operate ing. Reloaded Gaming CEO Robert Skogh nampani kesempatan kasebut:

Program Ignite menehi kita kesempatan sing apik kanggo entuk game ing ngarepe pemain ing Amerika Serikat, liwat kemitraan Pariplay karo operator utama.

Reloaded Gaming CEO Robert Skogh
Reloaded Gaming bakal bisa entuk manfaat saka jaringan pangembangan turnkey Pariplay, sing bakal nambah kreatifitas lan proses pangembangan lan ngamanake entri sing luwih gampang menyang pasar AS, ujare siaran pers. produk Reloaded pas apik karo pangarepan konsumen lagi dibangun kanggo nggawa Nilai hiburan maksimum, lan akeh fitur migunani, lan mlaku lancar ing seluler.

Perusahaan kasebut dhewe ujar manawa mung ngupayakake ngembangake Pragmatic Play game tingkat paling dhuwur ing papan sing dadi kabar apik kanggo supplier lan Pariplay. Pariplay saiki dilisensi ing Michigan , West Virginia , New Jersey , lan Pennsylvania , lan paling anyar entuk lisensi ing Connecticut .

Amerika Utara minangka Pasar Masa Depan Penting kanggo Pariplay
Ing tapel wates, Pariplay uga kasedhiya ing Alberta lan Ontario , Kanada , lan kepengin nggedhekake limang provinsi liyane. Direktur kemitraan Pariplay Callum Harris uga seneng karo kesempatan kanggo njupuk langkah ekspansi ing Amerika Serikat lan siji-sijine tim karo perusahaan sing bisa nambah inovasi ing program Ignite lan platform Fusion.

“Katalog slot sudhut Reloaded Gaming ngemot saben unsur sing bisa dikarepake pemain, saka klasik adhedhasar tanah nganti judhul sugih fitur sing luwih modern sing wis kabukten sukses ing pasar ing saindenging jagad,” ujare Harris kanthi Togel SDY pujian kanggo produk perusahaan. portofolio lan laku pembangunan. Pariplay bubar nambah konten dening Swintt lan Konami menyang platform agregasi.