Waarom ik een iPhone 13 Pro Max bestel

Ik heb een beslissing genomen. Ik wacht in de virtuele pre-order wachtrij.

Ik bestel een iPhone 13 Pro Max.

Dus waarom krijgt Apple een groot deel van het wisselgeld van mij?

Ik heb drie redenen.

Eerst en vooral is het de verbeterde levensduur van de batterij. Ik ben een zware iPhone-gebruiker. Het ding is altijd bij mij.

Ik gebruik het voor werk, rust en spel.

Om eerlijk te zijn, als ik mijn iPhone niet zo intensief voor mijn werk zou gebruiken, zou ik waarschijnlijk niet zo’n dure smartphone kopen.

Ik ben er niet van overtuigd dat iemand zo’n dure telefoon nodig heeft. Maar ik vind het grote scherm en, hopelijk, grotere batterij erg handig.

Ik ben veel productiever op een grote iPhone dan op een kleine iPhone.

En veel productiever dan op een Android-telefoon.

Ten tweede is er de grotere basisopslagoptie.

Het is moeilijk geworden om alles in 64GB te passen. Maar Apple extra geld betalen voor opslag voelt altijd als een slechte deal. Misschien loont het op den duur, maar voor iemand die zijn telefoon een jaar of twee houdt (omdat ik hem voor werk gebruik, en omdat ik hem zo intensief gebruik dat in die tijd de batterij op het punt komt dat hij nodig heeft vervangen), merk ik dat ik voor de basisoptie ga.

Dit jaar wordt dat opgevoerd tot 128 GB.

Mooi hoor.

Ten slotte is mijn iPhone behoorlijk door de strijd getekend. Het scherm heeft daar de dupe van en ziet er nu uit als het oppervlak van de maan. Voor een telefoon die altijd in een hoesje heeft gezeten met een lip rond de rand, en die niet met de voorkant naar beneden over asfalt glijdt, is hij in een slechte staat.

Het is zelfs zo erg dat ik, na het te vergelijken met de iPhones van andere mensen, denk dat het scherm niet goed gehard was en serieus overweeg om een ​​garantieclaim in te dienen.

Dus daarom sta ik in de rij.

Staat er nog iemand in de virtuele rij te wachten?

Posted By :togel sdy hari ini