Nest Learning Thermostat versus Nest Thermostat: wat past bij jou?

Als we kijken naar de Nest Learning Thermostat versus de Nest Thermostat, zijn beide slimme apparaten voor het aanpassen van de temperatuur in huis. Het zijn tenslotte Nests – het vlaggenschipmerk voor automatisering van huistemperatuur.

Je kunt zeggen dat de Nest Learning Thermostat de ouder is en de Nest Thermostat het kind. Voordat Google Nest kocht, bracht het bedrijf de Nest Learning Thermostat (2011) uit, die in die tijd revolutionair was vanwege het slanke, ingetogen ontwerp. Het model is nog steeds springlevend. Nadat Google Nest in 2014 had gekocht, volgde het met iteraties, waaronder de Nest Thermostat E en de Nest Thermostat. De Thermostat E is gevallen, waardoor kopers moeten kiezen tussen de Nest Learning Thermostat en de Nest Thermostat.

Beide thermostaten hebben enkele wijzigingen ondergaan die we in deze review hebben opgemerkt. De beste manier om deze twee van elkaar te onderscheiden, is door te prijzen: de nieuwe versie van de Nest Thermostat is lager in prijs, waardoor het een betaalbare slimme thermostaat op instapniveau is voor kopers die nieuw zijn bij Nest. Tegelijkertijd is de Nest Learning Thermostat de topversie, met een bijpassend prijskaartje.

Amazone

Specificaties::

 • 3,3-inch kleurenscherm

 • Weegt 8.6Oz

 • Verkrijgbaar in roestvrij staal, wit, zwart, gepolijst staal, koper, messing en spiegelzwart

 • Compatibel met 95% van de HVAC-systemen, evenals Amazon Alexa, Samsung SmartThings en IFTTT

 • Google Assistent spraakondersteuning

 • Ondersteuning voor meerdere huizen


De originele thermostaat die überhaupt begon, ziet er nog net zo fris uit en werkt als toen hij werd uitgebracht.

Aan het leren

De reden waarom slimme thermostaten zo populair zijn, is het gemak waarmee u het apparaat kunt laten uitzoeken hoe u uw huis comfortabel kunt houden zonder uw elektriciteits- of verwarmingsrekening op te lopen. De nieuwste release van de Google Nest Learning Thermostat verdubbelt zijn slimme technologie om je te helpen de temperatuur in je huis te regelen. Direct uit de doos begint het meer te leren over hoe u zich kunt aanpassen door te observeren wanneer u komt en gaat en uw temperatuurvoorkeuren. De leercurve is redelijk snel – de thermostaat heeft ongeveer een week nodig om zichzelf te programmeren op basis van het seizoen, het weer en je schema.

Styling

Google mist geen beat en biedt de thermostaat aan in een slanke behuizing met een metalen ring. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen om met alle soorten decor te werken. Je kunt kiezen uit een analoge of digitale klok op het heldere, scherpe scherm. Farsight zorgt ervoor dat het automatisch oplicht wanneer je nadert alsof het je begroet. Je ontvangt een update over de huidige omgevingsomstandigheden, het weer en de tijd in de kamer. Het apparaat is multitasking – terwijl het aan u rapporteert, leert het uw gewoonten en planning on-the-fly.

Bediening

Als je de temperatuur van je huis op afstand wilt beheren, kun je de Nest-app downloaden. Met de app kun je de Nest Learning Thermostat overal bedienen. Het kan handig zijn als je kinderen hebt die vergeten de verwarming lager te zetten als ze naar school gaan, of als je ervoor wilt zorgen dat je huis koel en comfortabel is als je thuiskomt.

Het is mogelijk dat u de app niet veel hoeft te gebruiken, omdat de thermostaat zich aanpast en anticipeert op uw behoeften. Nest geeft je echter nog steeds een verscheidenheid aan opties om de slimme thermostaat te bedienen. Naast de app loop je gewoon naar de thermostaat, druk je op het display en draai je aan de draaiknop. Je ziet een actueel overzicht en hebt toegang tot het schema, de energiegeschiedenis en je instellingen. Als je liever niet thuis bent, communiceer dan met spraakopdrachten om je schema in te stellen of aanpassingen door te voeren terwijl je thuis bent.

Ondersteuning voor meerdere apparaten

De Nest Learning Thermostat is compatibel met de meeste HVAC-systemen. Google claimt 95% compatibiliteit. Als u problemen ondervindt bij het oplossen van de problemen, kunt u altijd de installatie bij OnTech boeken en de pro’s het laten instellen. Het kan handig zijn als je overal meerdere thermostaten installeert. Je kunt maximaal 20 thermostaten per huis bedienen vanuit je Nest-account voor maximaal drie locaties. Dat zijn maximaal 60 apparaten, allemaal binnen handbereik.

Kosten

De Nest Learning Thermostat kost $ 249,99, maar er is goed nieuws. Google beweert dat het zichzelf in minder dan een paar jaar zal terugbetalen op basis van besparingen op nutsvoorzieningen. Bovendien zijn er mogelijk kortingen beschikbaar voor uw regio, die ook kunnen helpen de initiële investering te compenseren. Inwoners van New York City kunnen bijvoorbeeld $ 85 krijgen van Con Edison wanneer ze zich aanmelden voor Rush Hour Rewards om het energieverbruik tijdens piekuren te reguleren en te verlagen. Dezelfde aanbieding is $ 185 waard voor inwoners van Los Angeles, dus zorg ervoor dat je controleert op kortingen in jouw regio.

Voordelen van Nest Learning Thermostat:

 • Leert je schema automatisch

 • Stijlvol, intuïtief ontwerp

 • Bedien maximaal drie huizen met elk maximaal 20 thermostaten

 • Bewaakt uw HVAC-systeem om mogelijke problemen vroegtijdig op te sporen

Nadelen van Nest Learning Thermostat:

nest-thermostaat.png

Google

Specificaties:

 • 3,3-inch LCD-scherm met spiegelbeeld

 • Weegt 4,9 oz

 • Verkrijgbaar in sneeuw, zand, mist en houtskool

 • Compatibel met 85% van de 24V HVAC-systemen

 • Google spraakbesturing en Alexa


De Nest Thermostat biedt betaalbare efficiëntie voor minder dan $ 130, maar je zult een aantal functies moeten opgeven.

Het roosteren

Wat Nest-thermostaten zo succesvol maakt, is de leertechnologie erachter. Helaas kan de Nest Thermostat de ‘lite’-versie van Nest worden genoemd en leert hij niet op dezelfde manier als andere Nest-producten. U moet in plaats daarvan uw eigen schema invoeren. Het heeft een aantal geautomatiseerde functies – als u het huis verlaat, past het de temperatuur aan om energie te besparen.

Styling

Het ontwerp van de Google Nest Thermostat is niet zo hoogwaardig als de metalen rand van de Nest Learning, maar de plastic behuizing is verrassend nog steeds schoon en stevig genoeg om in de meeste huizen te passen. Het komt waarschijnlijk door de spiegelende afwerking. Bovendien kan de optionele Trim Kit ervoor zorgen dat uw muur er afgewerkt uitziet zonder dat u hoeft te schilderen of te patchen.

Bediening

Een van de grote nadelen van de Nest Thermostat is dat hij niet compatibel is met de Nest-app. Je betaalt echter ongeveer de helft van de prijs van de Nest Learning Thermostat, dus misschien is de afweging niet zo slecht. Bovendien kun je in plaats daarvan de Google Home-app gebruiken om de temperatuur van je huis te regelen, waar je ook bent.

U zult geen draaiknop vinden zoals u bij eerdere versies zou vinden. In plaats daarvan kun je aanpassingen maken door middel van een aanraakstrip aan de rechterkant van de thermostaat. Het is even wennen, maar zodra je eraan denkt om naar rechts te vegen, zul je het nieuwe ontwerp leuk vinden.

Kosten

De Nest Thermostat is te koop voor $ 129,99. Het is een goede instapoptie om je huis op een aangename temperatuur te houden. Als je eerdere Nest-thermostaten hebt gehad, vind je deze misschien een beetje reserve. Iedereen die net begint met Nest zal echter het intuïtieve gevoel en de lage prijs waarderen. Ben er dol op, en je kunt later upgraden naar een meer complete Nest Learning Thermostat, zodra je wat warmte- en koelingsbesparingen op zak hebt.

Nest Thermostat Pro’s:

Nest Thermostat nadelen:

 • Het werkt niet met de Nest-app

 • Minder compatibel — werkt met 85% van de 24V HVAC-systemen

 • Geen leerfunctionaliteit

Welke is de juiste voor jou?

Als u tussen de twee twijfelt, kunt u er zeker van zijn dat u met beide waarschijnlijk energiebesparingen zult zien. Ze passen beide automatisch de temperatuur van je huis aan als je het huis verlaat. Nest Learning is echter meer technisch gevorderd en leert je schema en voorkeuren in ongeveer een week om automatisch de HVAC-instellingen van je huis aan te passen.

De Nest Thermostat is de goedkopere van de twee, maar is meer “handmatig” dan de Nest Learning. Je kunt een schema programmeren en aanpassingen maken via de Google Home-app, maar het leert en past zich niet aan zoals de Google Nest Learning Thermostat doet. Google beweert echter dat je de thermostaat in 30 minuten of minder kunt installeren, wat een goed verkoopargument kan zijn voor huurders.

Wat het ontwerp betreft, heeft de Nest Learning Thermostat een meer high-end gevoel. Het heeft een metalen rand, vergeleken met de plastic behuizing van de Nest Thermostat. De Nest Thermostat heeft echter een slank gespiegeld display en een veegfunctie (in plaats van de traditionele wijzerplaat) om hem een ​​beetje aan te kleden. Dat gezegd hebbende, er is een behoorlijk prijsverschil. De Nest Learning Thermostat kost $ 249,99, terwijl de Nest Thermostat $ 129,99 kost. Het is praktisch de helft van de prijs, maar je krijgt ongeveer de helft van de functies. Je kunt de goedkopere Nest Thermostat niet integreren met de Nest-app en hij leert je routine niet aan. Je zou de Google Home-app als vervanging kunnen gebruiken, maar je mist de mogelijkheid om meerdere apparaten en huizen te bedienen, evenals een thermostaat die begint te anticiperen op je voorkeuren.

Zijn er alternatieven die het overwegen waard zijn?

Het is moeilijk om een ​​Nest-thermostaat te vervangen door een ander merk, simpelweg omdat ze zo innovatief zijn en worden ondersteund door Google. Als je om compatibiliteitsredenen of om andere redenen een alternatief moest zoeken, zijn de volgende slimme thermostaten wellicht het overwegen waard.

 • Ecobee SmartThermostaat: $ 250

  . Dit is misschien wel de meest belaste van alle thermostaten. Siri en Alexa zijn ingebouwd, dus je hebt geen Amazon Echo-apparaat nodig. Bovendien is een SmartSensor ter waarde van $ 40 inbegrepen.

 • Honeywell Home T9: $ 169,99

  . Het apparaat is compatibel met Google Assistant en Alexa en is voorzien van vochtigheids-, temperatuur- en nabijheidssensoren.

 • Emerson Sensi Wi-Fi slimme thermostaat: $ 129,99

  . De Sensi is een betaalbare, spraakcompatibele thermostaat die werkt met Google Assistant, Alexa en Siri. Prijsbewuste kopers zouden het model moeten overwegen als alternatief voor de Google Nest Thermostat.

Veelgestelde vragen over Nest Learning Thermostat versus Nest Thermostat

Hoe kies je tussen de Nest Learning Thermostat versus de Nest Thermostat?

Als je meerdere thermostaten en/of meerdere huizen tegelijk wilt beheren, is de Nest Learning Thermostat vollediger. Je bedient drie woningen naadloos vanuit de app of website. Bovendien kunt u een stap terug doen en het uw gewoonten laten leren om het comfort van uw huis te automatiseren.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een slimme thermostaat voor een betaalbare prijs, dan is de Nest Thermostat de meest betaalbare van de twee. Hij heeft niet zoveel toeters en bellen als de Nest Learning Thermostat, maar voor slechts $ 129,99 heb je een stijlvolle, gebruiksvriendelijke thermostaat waarmee je je energierekening kunt verlagen.

Met welke HVAC’s werken Nest-thermostaten?

Het vinden van een thermostaat die compatibel is met de airconditioning en verwarming van uw huis, moet de eerste stap zijn voordat u er een koopt. Nest Learning Thermostats werken alleen met een- of tweetrapssystemen van 24 V. Gelukkig vallen de meeste huishoudelijke systemen binnen die parameters. Volgens Google heeft de Nest Learning Thermostat een compatibiliteit van 95% en werkt de Nest Thermostat met 85% van de HVAC’s.

Werkt de Nest Thermostat met de Nest-app?

De Nest Thermostat is de goedkoopste thermostaat van Nest. Hoewel de prijs van $ 130 geweldig is, komt het met enkele compromissen. Het is niet geïntegreerd met de mobiele Nest-app. U kunt uw apparaat echter op afstand bedienen met Google Home.

Posted By :tgl sdy