Medcast gebruikt een vernieuwd CRM-systeem om 20.000 verpleegkundigen bij te scholen tijdens COVID-19

Ter voorbereiding op een toestroom van patiënten op de intensive care als gevolg van de COVID-19-pandemie, heeft het Australische ministerie van Volksgezondheid samengewerkt met externe gezondheidsprofessionals om verpleegkundigen in het hele land bij te scholen om aan de potentiële vraag naar arbeidskrachten te voldoen.

Een van deze bedrijven was Medcast, dat twee online leerprogramma’s lanceerde om geregistreerde verpleegkundigen bij te scholen op het gebied van intensive care-verpleging en sterk afhankelijke verpleegkunde. In de eerste twee weken na de lancering zag de organisatie het aantal inschrijvingen van geregistreerde verpleegkundigen in metro-, plattelands- en regionaal Australië de 20.000 overschrijden. Deze cursussen werden gegeven tussen april en augustus 2020.

Medcast-directeur Stephen Barnett schreef het vermogen van de organisatie om deze cursussen in zo’n korte tijd te lanceren en te geven toe aan de technische revisie die het bedrijf vijf jaar geleden voltooide.

Hij legde uit dat Medcast verschillende systemen van derden, waaronder een “zeer complex” intern CRM-systeem, vervangt door een enkel Salesforce-platform. Dit stelde de organisatie ook in staat om gegevens die zich in verschillende systemen bevonden, waaronder het leerbeheersysteem, de website en het voormalige CRM-systeem, op één plek te verzamelen.

“Omdat we ons gebruikersbestand echt hebben laten exploderen — we hebben nu ongeveer 110.000 gebruikers — moesten we echt begrijpen hoe we beter contact kunnen maken met onze gebruikers, hoe we ze een betere service kunnen bieden, hoe we de juiste cursus op het juiste moment aan de juiste persoon leveren, en dat is waar we uiteindelijk de bron van waarheid in onze organisatie kunnen overzien, omdat we een heleboel verschillende systemen hadden”, vertelde hij aan ZDNet.

“Dus de beslissing werd genomen dat Salesforce de enige bron van de waarheidsdatabase zou zijn.”

Als onderdeel van zijn rol in het opleiden van verpleegkundigen, kreeg Medcast ook de taak om aan het ministerie van Volksgezondheid gegevens te verstrekken over deelname en voltooiing van cursussen op basis van statistieken zoals postcodes en regio’s.

“Te kunnen rapporteren over gezondheid was erg belangrijk… we konden samenwerken met de afdeling om het onderwijs in te zetten, om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk een taakverdeling was, dus je weet dat dit nu naar regionale gebieden gaat, dit is wat er is opgepakt in de stad en de metro … dat werd in belangrijke mate gedreven door de gegevens in Salesforce”, zei Barnett.

Als volgende stap wil de organisatie haar cursussen opschalen om werkgevers in ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en instellingen voor ouderenzorg te helpen hun personeel bij te scholen. Het vergroot ook zijn betrokkenheid bij de onderzoeksvertaalruimte, voegde Barnett eraan toe.

“We werken samen met federale en deelstaatregeringen en met onderzoeksinstituten om daadwerkelijk gegevensgestuurde gedragsverandering aan te tonen om de gezondheidszorg te optimaliseren”, zei hij.

Gerelateerde dekking:

Posted By :hasil togeĺ sydney hari ini