iOS 15: de volgende grote software-update van je iPhone is beschikbaar op 20 september

appel

iOS 15 installatieprompt.png

Screenshot door Jason Cipriani/ZDNet

Apple hield woensdag een groot evenement en onthulde verschillende nieuwe hardwareproducten. Tijdens het evenement waar we zagen
vier nieuwe iPhone 13-modellen

, een
Apple Watch-serie 7

en
twee nieuwe iPads

, had Apple het regelmatig over de software die die apparaten aanstuurt.

Software zoals
iOS 15, iPadOS 15 en WatchOS 8

dat is nog niet publiekelijk beschikbaar. Toen het evenement eindigde, was het duidelijk dat Apple tijdens het virtuele evenement geen releasedatum zou aankondigen. Gelukkig bevat elk persbericht voor de nieuwe hardware onderaan een kleine opmerking met de releasedatum voor de juiste software.

Vanaf maandag 20 september kun je iOS 15, iPadOS 15 en WatchOS 8 downloaden en installeren op elk compatibel apparaat.

De gemakkelijkste manier om te weten of uw telefoon, tablet of smartwatch de update krijgt, is deze: als er nu iOS 14 of iPadOS 14 op wordt uitgevoerd, krijgt hij de update. Als uw horloge WatchOS 7 draait, krijgt het ook WatchOS 8.

Als het tijd is om de update te installeren, moet je ervoor zorgen dat je je iPhone, iPad of Apple Watch gereed hebt. Installeer vervolgens de update zoals u elke andere update zou doen door naar Instellingen> Algemeen> Software-update te gaan en de aanwijzingen te volgen.

Wil je meer lezen over de nieuwe iPhone-modellen, dan hebben we genoeg informatie. Meer weten over alles wat Apple heeft aangekondigd? Wij hebben dat ook.

Posted By :keluaran togeĺ sdy hari ini 2021