Dit is alles wat Apple heeft aangekondigd tijdens zijn iPhone 13-evenement

appel

Apple heeft zojuist zijn “California Streaming” -evenement afgesloten, waar het bedrijf verschillende nieuwe hardwareproducten onthulde, waaronder vier nieuwe iPhones, een nieuwe Apple Watch en twee nieuwe iPads. We hebben niet gehoord wanneer Apple iOS 15 zal uitbrengen, maar we zouden binnenkort meer moeten weten over de beschikbaarheid ervan.

Maak je geen zorgen als je het volledig virtuele evenement hebt gemist. We brachten onze ochtend door met het behandelen van elk detail en lekkernij dat tijdens de stream werd onthuld. Hieronder vindt u een samenvatting van elke aankondiging die Apple heeft gedaan tijdens het evenement van 14 september.

iPad

Nieuwe iPad en iPad Mini. Het basismodel iPad krijgt een update. De iPad van de negende generatie krijgt de A13 Bionic-processor, vergeleken met de A12 in de iPad van de achtste generatie. Naast snellere prestaties zal de nieuwe iPad profiteren van een verbeterde beeldprocessor in de A13 Bionic. Maar wat nog belangrijker is, de camera aan de voorzijde heeft een 12-megapixelcamera met een gezichtsveld van 122 graden. De nieuwe hardware maakt een functie mogelijk die tot nu toe beperkt was tot de nieuwste iPad Pro – Center Stage. De camera zoomt automatisch in en uit als mensen zich verplaatsen, of als er meer mensen in het gezichtsveld van de camera lopen tijdens een videogesprek.

De nieuwe iPad krijgt ook een display-update. TrueTone, dat de tint van het scherm automatisch aanpast aan uw omgeving, maakt ook zijn debuut op de nieuwste iPad.

Natuurlijk zal iPadOS 15 worden uitgevoerd wanneer deze wordt uitgebracht.

Apple behield de prijs van $ 329, maar verdubbelde de opslag tot 64 GB. Klanten uit het onderwijs kunnen de nieuwe iPad krijgen voor $ 299. De voorbestellingen beginnen vandaag, de bestellingen komen volgende week binnen.

appleevent-sep14keynote-katie-mcdonald.jpg

appel

iPad Mini

De iPad Mini krijgt zijn grootste vernieuwing sinds hij oorspronkelijk werd gelanceerd. Het nieuwe ontwerp lijkt op hetzelfde ontwerp als de iPad Air en iPad Pro, met aan alle kanten platte randen. Het Liquid Retina-display meet nu 8,3 inch, een stijging van 7,9 inch. Ondanks een groter formaat voor het scherm, heeft de Mini dezelfde voetafdruk als de vorige iPad Mini.

Touch ID is verplaatst naar de slaap/waak-knop bovenop de behuizing, met dezelfde technologie waarmee de iPad Air vorig jaar is gelanceerd. Hetzelfde kan gezegd worden over Apple die de Lightning-poort van de Mini verwisselt voor een USB-C-poort – waardoor het ideaal is om veel gegevens over te brengen of foto’s naar de tablet te verplaatsen.

De camera aan de achterzijde is 12 megapixels, terwijl de camera aan de voorzijde een 12 megapixel ultrabrede camera heeft met ondersteuning voor Center Stage.

De tweede generatie Apple Pencil, die magnetisch aan de zijkant van de iPad wordt bevestigd om op te laden, wordt nu ook ondersteund door de iPad Mini. De nieuwe iPad Mini komt dit keer in vier kleuren: paars, roze, starlight en spacegrijs. De nieuwe iPad mini begint bij $ 499, met pre-orders vanaf vandaag. Bestellingen komen volgende week binnen.

screen-shot-2021-09-14-at-1-22-49-pm.png

appel

Apple Watch-serie 7

WatchOS 8 detecteert wanneer u begint te fietsen en vraagt ​​u om een ​​training te starten. Er is ook een nieuw trainingsalgoritme voor eBike-rijders, samen met verbeterde valdetectie tijdens het rijden.

De nieuwe functies sluiten aan bij de aankondiging van de Apple Watch Series 7, die een scherm heeft dat ongeveer 20% groter is dan de Series 6. De grotere schermgrootte werd bereikt door de randen rond het scherm te verkleinen.

Volgens Apple zorgt de extra schermgrootte voor grotere knoppen in apps, meer tekst in berichten en nu een volledig toetsenbord waarop je kunt tikken of vegen om een ​​bericht te beantwoorden. Nieuwe wijzerplaten nemen extra schermruimte in beslag door meer complicaties toe te voegen. Apple prijst de Series 7 ook aan als de meest robuuste Apple Watch tot nu toe. Het heeft IP6X-certificering voor stof en WR50 waterbestendigheid om te zwemmen.

De levensduur van de batterij zou je een volledige dag van 18 uur moeten bezorgen, en hij laadt nu zelfs sneller op dan eerdere Apple Watch-modellen. Volgens Apple is 8 minuten opladen voldoende om 8 uur slaap te monitoren.

Als u een huidige Apple Watch-gebruiker bent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw horlogebanden niet compatibel zijn. De grotere Series 7 werkt met uw huidige banden.

Apple gaf geen releasedatum of prijs, maar zei wel dat het later dit najaar beschikbaar zou zijn.

appleevent-sep14keynote-tim-cook-05.jpg

appel

Apple Fitness Plus

Apple’s Peloton-achtige fitnessservice zal uitbreiden vanuit zes landen en later dit jaar 15 nieuwe landen toevoegen. De dienst zal ook pilates, geleide meditaties en trainingen krijgen om zich voor te bereiden op het sneeuwseizoen. Dat wil zeggen, trainingen om je te helpen sterker te worden voor het komende ski- en snowboardseizoen.

Apple voegt ook groepsworkouts toe aan Fitness Plus, zodat je vrienden en familieleden kunt uitnodigen om een ​​workout met je te delen. Het komt naar iPhone, iPad en Apple TV via AirPlay. U kunt maximaal 32 personen aan een groepsworkout laten deelnemen.

appleevent-sep14keynote-greg-joswiak-02.jpg

appel

iPhone 13

Apple heeft vier nieuwe iPhone 13-modellen aangekondigd, volgens hetzelfde naampatroon als vorig jaar. Er zijn de iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Verbeteringen zijn onder meer het gebruik van de A15 Bionic-processor voor snellere prestaties, een langere levensduur van de batterij en verbeterde camerafuncties.

Een van die verbeterde camerafuncties is een nieuwe filmmodus die onscherpte toevoegt aan de voor- en achtergrond van een video, voor, tijdens en nadat je de video opneemt. Of u kunt de camera laten bepalen wanneer een gebied in een video onscherp zou moeten zijn en zelf effecten toepassen.

Alle vier de iPhone 13-modellen beginnen nu met 128 GB aan opslagruimte, en de Pro-modellen gaan helemaal tot 1 TB aan opslagruimte. De prijs is $ 699 voor de iPhone 13 Mini, $ 799 voor de iPhone 13, $ 999 voor de iPhone 13 Pro en $ 1.099 voor de iPhone 13 Pro Max.

U kunt hier meer lezen over alle details en nieuwe functies voor de nieuwe iPhone 13-modellen.

Posted By :togel sidni