Dell gaat nieuwe tools inzetten om data-analyse aan de edge te versnellen

Dell heeft zijn edge-portfolio uitgebreid met extra tools om ondernemingen te helpen bij het verzamelen van gegevens, realtime analyses en multi-cloudimplementatie aan de edge.

Deze nieuwe oplossingen omvatten de Dell EMC VxRail-satellietknooppunten die zijn ontworpen om de automatiserings- en levenscyclusbeheermogelijkheden voor edge-workloads uit te breiden, en de nieuwste versie van het Dell EMC Streaming Data Platform met verbeterde GPU om meerdere datastromen aan de edge verder op te nemen en realtime ondersteuning te bieden. analyses op Dell EMC VxRail- en PowerEdge-systemen.

Voortbouwend op zijn manufacturing edge-oplossingen, is Dell een samenwerking aangegaan met Litmus om een ​​oplossing te implementeren om ondernemingen, met name in de productiesector, te helpen bij het beheren van ongelijksoortige edge-apparaten, data en applicaties, zodat snellere beslissingen kunnen worden genomen. Het gevalideerde ontwerp voor Manufacturing Edge kan worden gebouwd op Dell EMC VxRail- of PowerEdge-servers, met de optie om VMware Edge Compute Stack te gebruiken.

Daarnaast heeft Dell zijn Dell EMC Edge Gateway aangekondigd, een ventilatorloze gateway met 9e generatie Intel Core-processors, ontworpen om temperatuurbereiken van min 4 tot 140 graden Fahrenheit te weerstaan, en kan verbinding maken met 5G en draadloze netwerken. Het is ook ontwikkeld om meerdere edge-apparaten aan te sluiten en gelokaliseerde gegevensverwerkings- en analysetoepassingen uit te voeren om realtime inzichten te leveren, aldus Dell.

“We definiëren de edge echt als waar gegevens worden verwerkt in de buurt van het punt van creatie om onmiddellijke en essentiële waarde te genereren. De edge is dus een reeks locaties waar klanten de kernwaarde van hun bedrijf genereren – voor productie die mogelijk in de fabriek, voor de detailhandel is het op het punt van verkoop of transacties, voor de gezondheidszorg is het het punt van behandeling, zoals een ambulance of een eerstehulpafdeling, voor de landbouw kan deze waarde in het veld worden gegenereerd,” Dell Technologies edge en telecom VP Aaron Chaisson zei.

“Door gebruik te maken van edge computing, kunnen klanten gegevens vastleggen en nieuwe waarde genereren op die locaties om problemen op te lossen op manieren die ze nog nooit eerder hebben kunnen oplossen.”

MEER VAN DELL

Posted By :tgl sdy