Apple’s Unleashed Mac-evenement: wat te verwachten en hoe te bekijken

De productaankondiging van Apple vindt plaats op maandag 18 oktober. Het is een zeldzaam maandagevenement voor het bedrijf, maar het vindt plaats tijdens een toch al drukke week vol evenementen. Op 19 oktober kondigt Google formeel de Pixel 6 en Pixel 6 Pro aan, en op 20 oktober houdt Samsung een Unpacked Part 2-evenement.

De slogan van het evenement is ‘Unleashed’. met de uitnodigingsafbeelding met het Apple-logo gemaakt van een warp-snelheid of lightspeed-achtige animatie. Vermoedelijk verwijst de slogan naar de prestaties van Apple’s volgende generatie Apple Silicon-processors.

Maar voordat ik inga op wat we verwachten van het evenement, laten we eerst uitleggen wanneer het plaatsvindt en hoe je het kunt bekijken.

Wanneer is het Apple-evenement?

Apple’s Unleashed keynote wordt gestreamd op maandag 18 oktober 2021.

Starttijd keynote:

  • 10 uur PDT aan de westkust van de VS
  • 13.00 uur EDT aan de oostkust van de VS
  • 18:00 GMT in het VK
  • 19.00 uur CEST in Centraal-Europa
  • 1 uur CST in Peking
  • 2 uur JST in Japan
  • 3 uur AEST in Sydney

Hoe het Apple-evenement te bekijken

Apple houdt opnieuw een virtueel evenement dat wordt gestreamd vanaf de Apple Park-campus.

Je kunt het evenement op verschillende manieren streamen:

  • Apple-kanaal op YouTube: Apple heeft de YouTube-plaatsaanduiding voor het Unleashed-evenement al live gemaakt, maar het laat je nu niet veel zien. Je kunt het evenement streamen op elk apparaat met YouTube door te zoeken naar het kanaal van Apple en het evenement te vinden.
  • Apple Event-website: als je YouTube niet wilt gebruiken, kun je het evenement rechtstreeks streamen vanaf Apple’s Events-website op elk apparaat. Zorg ervoor dat uw webbrowser — Safari, Chrome, Firefox of Edge — up-to-date is en MSE, H.264 en AAC ondersteunt.
  • Apple Event-app: je kunt het evenement ook direct op je Apple TV bekijken nadat je de Apple Events-app hebt geïnstalleerd. Als je geen App Store op je Apple TV hebt, zou je de Evenementen-app al moeten zien – die een pictogram zal hebben dat de uitnodiging voor het evenement een dag of twee vóór het evenement weerspiegelt.

Wat te verwachten van Apple’s Unleashed-evenement?

Nieuwe MacBook Pro’s

De algemene consensus van analisten en industrie-experts is dat Apple nieuwe MacBook Pro-modellen klaar heeft staan ​​voor gebruik. De 14-inch en 16-inch MacBook Pro’s zouden momenteel worden aangedreven door een Apple Silicon-processor van de tweede generatie. In het verleden ging het gerucht dat Apple de nieuwe processor de M1X zou noemen als vervolg op de eerste M1-chip die eind 2020 werd uitgebracht. Maar de naam van de chip is een raadsel.

Volgens Bloomberg’s Mark Gurman, de MacBook Pro’s zullen een nieuw ontwerp hebben – zoals gesuggereerd door het nieuwe 14-inch schermformaat – dat ook de terugkeer van Apple’s MagSafe-oplader en een HDMI-poort zal bevatten. Er zijn ook berichten dat de nieuwe MacBook Pro’s nu een miniLED-display krijgen met een verversingssnelheid tot 120Hz.

Wat betreft de nieuwe Apple Silicon-processor, meldt Gurman dat deze 10 CPU-kernen zal hebben, waarvan acht als krachtige kernen. Klanten hebben een grafische optie van 16-cores of 32-cores.

Een krachtigere Mac Mini

Apple bereidt volgens Gurman ook een high-end Mac Mini voor. En het is mogelijk dat we hem op 18 oktober debuteren. De nieuwe Mini zal dezelfde processor gebruiken als de vernieuwde MacBook Pro-modellen.

Het zou leuk zijn als Apple ook een nieuw ontwerp naar de Mac Mini zou brengen. Het lijkt veel op een grotere Apple TV in zijn huidige vorm, die in meer dan tien jaar niet significant is veranderd.

AirPods 3

Dit is een gerucht dat maar niet zal sterven. Voor elk Apple-evenement van het afgelopen jaar is er een rapport of een gerucht geweest dat Apple de derde generatie AirPods op instapniveau zal lanceren. De draadloze oordopjes zullen vermoedelijk een vergelijkbaar ontwerp hebben als de AirPods Pro, maar met vergelijkbare functies en prijs als de huidige standaard AirPods.

Zullen we dan eindelijk de AirPods 3 zien op 18 oktober? Hopelijk doen we dat, al is het om geen andere reden dat dit gerucht eindelijk kan stoppen.

Wat hoop je te zien dat Apple wordt aangekondigd tijdens het Unleashed-evenement op 18 oktober? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Posted By :hasil togeĺ sydney hari ini 2021