Apple onthult nieuwe ontwerpfuncties voor Apple Watch Series 7

Apple toonde dinsdag het nieuwste ontwerp voor de Apple Watch Series 7, met een geheel nieuwe lay-out voor het populaire digitale horloge.

Apple heeft het horloge niet veel veranderd sinds het in 2015 debuteerde, maar de nieuwste versie heeft een nieuwe lay-out en veranderingen die het onderscheiden van zijn voorgangers.

Hoewel het horloge eerder verkrijgbaar was in twee verschillende maten – 40 mm en 44 mm – onthulde Apple nieuwe maten van 41 mm en 45 mm met grotere schermen en verbeterde schermtechnologie.

Apple COO Jeff Williams zei dat de Apple Watch Series 7 “alle geweldige functies van Apple Watch bevat en combineert met ons grootste en meest geavanceerde display ooit.”

De 45 mm-versie heeft een resolutie van 396 x 484 en Williams zei dat het nieuwe retina-display bijna 20% meer schermgebied biedt dan de Series 6 en meer dan 50% meer schermgebied dan Series 3.

De Series 7 verkleint ook de randen tot 1,7 mm, wat 40% dunner is dan Series 6.

appel

“Het is een ongelooflijke innovatie die het schermoppervlak maximaliseert terwijl de afmetingen van het horloge zelf nauwelijks veranderen. En de vorm van het horloge is ook verfijnd. Zowel de kast als het display van Series 7 hebben zachtere en afgeronde hoeken. Het nieuwe display breekt licht aan de randen voor een subtiel omhullend effect, waardoor een naadloze integratie met de kromming van de behuizing ontstaat”, aldus Williams.

“Het is ook tot 70% helderder binnenshuis als je pols omlaag is, waardoor het nog gemakkelijker wordt om discreet de tijd te controleren. Dit nieuwe scherm is een primeur in de branche en we hebben de gebruikersinterface er volledig voor geoptimaliseerd.”

Lauren Braun, productmanager van Apple Watch, voegde toe dat de knoppen opnieuw zijn ontworpen en vergroot om de grootte en vorm van het nieuwe scherm aan te vullen. De stopwatch, activiteit en alarmen van het horloge zijn nu gemakkelijker aan te tikken en er past 50% meer tekst op het scherm dan bij de Series 6.

Er zijn ook nieuwe manieren om tekst in te voeren en een volledig toetsenbord waarop je kunt tikken of van letter naar letter kunt schuiven, legde Braun uit, eraan toevoegend dat het horloge machine learning gebruikt om de woorden die je typt te voorspellen.

Het nieuwe horloge zal later dit najaar beschikbaar zijn. De Series 7 kost $ 399.

Er zijn ook nieuwe wijzerplaten die speciaal zijn ontworpen voor Series 7. Braun zei dat de nieuwe wijzerplaat bezielt wanneer je je pols opheft en de wijzerplaat naar de rand duwt.

“Al deze verbeteringen geven Series 7 de beste gebruikerservaring van elke Apple Watch. We hebben ook de duurzaamheid verbeterd, wat een ander essentieel aspect van Apple Watch is. Series 7 is de meest duurzame Apple Watch die we ooit hebben gebouwd,” zei Braun.

“Het heeft ons meest barstbestendige voorglas dankzij een sterkere en robuustere geometrie. Het is ook het eerste Apple-horloge met IP6X-certificering, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je het in stoffige omgevingen draagt. Het is nog steeds zwembestendig met WR50 waterbestendigheid. Met onze beste duurzaamheid ooit, kunt u Series 7 overal mee naartoe nemen en de hele dag gebruiken met dezelfde geweldige batterijduur van 18 uur.”

Apple heeft ook aangekondigd dat het nieuwste horloge 33% sneller oplaadt dan de Series 6 en een bijgewerkte oplaadarchitectuur heeft met een nieuwe snelladende USBC-kabel. Het duurt nu 45 minuten om van nul naar 80 procent te gaan en acht minuten opladen is genoeg voor acht uur slaapregistratie, aldus Braun.

Williams voegde eraan toe dat Series 7 beschikbaar zal zijn in vijf nieuwe aluminiumkleuren: middernacht, starlight, groen, blauw en rood. Het zal ook verkrijgbaar zijn in zilver, grafiet en goud roestvrij staal, evenals natuurlijk en ruimtezwart titanium.

Er zullen ook nieuwe Nike- en Hermes-modellen van de Series 7 zijn die worden geleverd met leren banden en andere functies. Series 7 is compatibel met alle bestaande banden die kunnen worden gecombineerd met de nieuwe reeks kleuren.

screen-shot-2021-09-14-at-1-28-16-pm-2.png

De Series 7 aluminium horlogekasten zijn gemaakt van 100% gerecycled metaal en alle magneten in Series 7 gebruiken 100% gerecyclede zeldzame-aarde-elementen.

Williams merkte op dat Series 3 nog steeds $ 199 kost en Apple Watch SC begint bij $ 279.

Het nieuwste horloge wordt geleverd met een hele reeks andere functies, waaronder manieren om uw bloedzuurstofniveau te controleren, meditatiehulpmiddelen en trackers die laten zien hoe snel u beweegt.

Apple heeft ook aangekondigd dat de Watch OS 8 nu kan detecteren wanneer je begint te fietsen en je eraan herinnert om met een training te beginnen, automatisch pauzeert en hervat als je stopt. Het zal zelfs kunnen zien of je valt.

screen-shot-2021-09-14-at-1-22-49-pm.png

appel

Leo Gebbie, hoofdanalist voor CCS Insight, vertelde ZDNet dat de nieuwste Apple Watch op het eerste gezicht “een nieuwe iteratieve update” is.

“Maar het grotere scherm dat grotere virtuele knoppen en tot 50% meer tekst op het scherm mogelijk maakt, zou de bruikbaarheid zeker moeten verbeteren. Ik had verwacht dat de batterijduur van de Apple Watch zou toenemen, aangezien eigenaren blijven aandringen dat smartwatches langer meegaan, maar Apple heeft besloten niet af te wijken van de batterijduur van 18 uur. Het snellere opladen zal welkom zijn, maar voor degenen die hun slaap willen volgen, zou het veel gemakkelijker zijn om een ​​batterij aan te bieden die een paar dagen meegaat,” zei Gebbie.

“Ondanks deze zorgen blijft de Apple Watch in recordaantallen verkopen en domineert hij de smartwatch-markt op afstand. Het is duidelijk dat gebruikers tevreden zijn met de dagelijkse oplaadroutine en ik verwacht dat andere verbeteringen aan de Watch zeer goed zullen worden ontvangen. Nieuwe functies zoals speciale activiteitsregistratie en valdetectie voor fietsers dragen bij aan de mogelijkheden van de Apple Watch in de fitnessruimte. Ze zullen een welkome update zijn voor nieuwe en bestaande eigenaren. De verbeteringen versterken de reputatie van de Watch als de beste allround smartwatch. “

Posted By :sidney hari ini 2021