360 X3 videodeurbel: bescherming in zones voor uw voordeur tegen lagere kosten dan Ring Review

Videodeurbellen zijn een nuttige aanvulling op uw beveiligingsinstallatie voor in huis. De mogelijkheid om met mensen aan je deur te praten en ze instructies te geven over waar ze pakketten moeten achterlaten, is van onschatbare waarde, en de nieuwste videodeurbel van 360 heeft alle functies die je nodig hebt om je voordeurgebied te bewaken.

De 360 ​​X3 videodeurbel is een van deze waardevolle deurbellen met een 5MP camera met een 2496 x 1920px resolutie 4:3 beeldverhouding en radardetectie voor bezoekers.

In de doos bevinden zich de deurbelcamera, het wifi-basisstation, een montagebeugel en een wig om de camera desgewenst schuin op de deur te monteren.

Er is ook een USB Type-C-oplaadkabel, een sjabloon voor schroefgaten, schroeven en pluggen en een pakket verlengsnoeren. Er is ook een ‘detaching pin’ van de deurbel, die precies hetzelfde is als een sim-pin.

De camera is uitgerust met een 5.000 mAh-batterij die wordt opgeladen via USB type-C via de connector aan de achterkant van het apparaat. Er is ook een optioneel extra batterijpakket en een optie om de deurbel in uw huis van stroom te voorzien.

Met de ingebouwde batterij die tien gebeurtenissen per dag registreert, schat 360 dat de deurbel ongeveer zes maanden meegaat voordat hij moet worden opgeladen.

Top ZDNET-recensies

In de gebruikershandleiding wordt uitgelegd hoe u de deurbel aan uw deur en op de beugel monteert. Het vertelt je ook dat je de Botslab-app moet downloaden om de deurbel te beheren. Er zijn weinig andere instructies over de functies van de X3.

Nadat je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, verbind je de deurbel met het basisstation. U moet op de knop aan de bovenkant van het basisstation drukken totdat deze piept en vervolgens de aan/uit-knop op de deurbel ingedrukt houden totdat u een gesproken melding krijgt.

Druk op de knop aan de voorkant van de deurbel en het lampje begint blauw te knipperen. Het basisstation pingt om aan te geven dat het verbinding heeft gemaakt met de deurbel.

De app ontdekt snel de wifi en zoekt naar het apparaat. Als de batterij niet volledig is opgeladen, kunt u geen verbinding maken met de app. Je moet dan in snelle secessie drie keer op de aan/uit-knop op de deurbel drukken totdat de deurbel klaar is voor wifi-verbinding.

Plaats vervolgens je mobiele telefoon heel dicht bij de deurbel en stuur een geluidsgolf naar de deurbel om verbinding te maken.

Zodra je de gesproken melding hebt ontvangen dat de deurbel het bericht van de app heeft ontvangen, kun je doorgaan met het verbinden van de deurbel met de app. Het is een beetje een ingewikkeld proces – veel moeilijker dan simpelweg een QR-code scannen om verbinding te maken.

De app begeleidt u vervolgens bij het bevestigen van de deurbel aan de deuropening. U wordt eraan herinnerd de batterij volledig op te laden – wat ongeveer zeven uur duurt – voordat u de deurbel extern bevestigt. De app-informatie over het bevestigen van de deurbel is dezelfde als die in de gebruikershandleiding.

Zodra alles is verbonden, kunt u de gewenste instellingen configureren, zoals opnames, waarschuwingen, gebeurteniswaarschuwingen zoals sirenes voor verdachte waarschuwingen als een persoon volgens een bepaald schema wordt gedetecteerd.

Omdat ik een melkboer heb die midden in de nacht of vroege ochtend melk aan huis levert, heb ik deze functie niet getest voor het geval mijn melk nooit meer werd afgeleverd. Andere sirenewaarschuwingen worden geactiveerd als iemand probeert de deurbel uit de behuizing te halen.

U kunt de X3 configureren om objecten binnen een bereik van maximaal 10 meter te detecteren en de gevoeligheid ervan te wijzigen. Mijn kat leerde al snel dat dit de snelste manier was om aandacht te krijgen als hij door de voordeur wilde worden binnengelaten.

Misschien moest ik de deurbel naar een hogere positie verplaatsen, maar ik wil dat pakketten op de grond buiten de deur worden geplaatst, zodat ik een melding krijg wanneer het pakket is geplaatst – en als iemand het pakket ophaalt.

Als u dicht bij andere huizen woont, kunt u een privézone configureren om te voorkomen dat uw camera objecten detecteert die het eigendom van uw buren naderen. Je kunt je deurbel ook configureren om je bestaande deurbel te gebruiken als de deurbel bedraad is.

Met andere instellingen kun je WDR toevoegen voor een betere beeldkwaliteit en het volumeniveau in de deurbel en het basisstation instellen. U kunt de lengte van de opname en het retrigger-interval aanpassen om stroom te besparen en het LED-lampje van het apparaat inschakelen.

Je kunt ook de status van je deurbel bekijken, inclusief het batterijniveau, de sterkte van het wifi-signaal en het signaal van deurbel naar basisstation. Er zijn zeker veel instellingen om aan te passen.

De X3 heeft 8 GB lokale opslag, die tot 120 dagen aan video-opnames van 15 seconden kan opslaan, uitgaande van tien opnames per dag.

Als je het nodig hebt, werkt het ook als wifi-versterker, zodat oproepen via de deurbel geen signaalverlies hebben. Als u meer ruimte nodig heeft, kunt u een abonnement op de cloudservice aanschaffen.

De deurbel werkt met spraakassistenten zoals Alexa, zodat je met de persoon aan de voordeur kunt praten zonder de app te gebruiken.

De deurbel kan onderscheid maken tussen familie en vrienden en vreemden – maar omdat ik de neiging heb om meer vreemden aan mijn deur te krijgen, merkte ik geen verschil in wie wordt herkend. Misschien komen mijn vrienden niet vaak genoeg op bezoek zodat de deurbel ze herkent

360’s Indiegogo-campagne voor de X3-deurbel werd snel gefinancierd, met meer dan 4000 donateurs, maar veel donateurs hadden problemen met het ontvangen van restituties en ondermaatse levering. Hopelijk heeft 360 deze problemen opgelost nu het product beschikbaar is op Amazon

Het enige probleem dat ik kan zien, is dat de X3-deurbel wordt geleverd met een kleefmiddel op de achterkant van de houder voor het geval je je muur niet wilt beschadigen – maar hierdoor zou de deurbel gemakkelijk te stelen zijn – ook al zou ik een waarschuwen wanneer het is gebeurd.

Al met al is de 360 ​​X3 videodeurbel een zeer nuttige aanvulling op je huisbeveiliging. De mogelijkheid om met mensen aan uw deur te praten en hen instructies te geven over waar ze pakketten moeten achterlaten, is van onschatbare waarde.

De 360 ​​X3 is beschikbaar op Amazon voor minder dan $ 160 met nog een coupon van $ 20 tot eind september.

Het kost tijd om het op de juiste manier in te stellen en te configureren, maar als je het eenmaal hebt geïnstalleerd en verbonden via de app, kun je er zeker van zijn dat het je veranda-ruimte in de gaten houdt en je waarschuwt wanneer iemand — goed of slecht — komt je ruimte binnen.

Posted By :tgl sdy